فرم نظرسنجی کیفیت ارائه خدمات تغذیه

  • لطفاً تمامی موارد فرم را تکمیل نموده و بر روی گزینه ثبت نظرسنجی کلیک نمایید.
  • از اینکه با همکاری خود ما را در ارائه خدمات بهتر یاری می رسانید از شما متشکریم
نظر شما در خصوص تنوع غذاها چیست ؟
وضعیت بهداشتی ظروف ، قاشق ، چنگال چگونه است ؟
نحوه برخورد عوامل توزیع غذا در سلف نازلو چگونه است؟
نحوه برخورد عوامل توزیع غذا در سلف ستاد چگونه است؟
وضعیت بهداشت عوامل توزیع غذا در سلف نازلو چگونه می باشد ؟
وضعیت بهداشت عوامل توزیع غذا در سلف ستاد چگونه می باشد ؟
نظر شما در مورد کمیت غذاهای پلویی-ماکارونی چگونه می باشد؟
نظر شما در مورد کمیت غذاهای خورشتی چگونه می باشد؟

نظر خود را در مورد کیفیت غذاهای جدول ذیل ارائه نمایید؟

چلو کباب +گوجه+کره +ماست
جوجه کباب +گوجه+ کره+لیمو ترش
چلوماهی قزل آلا +لیمو ترش+خرما
چلوخورشت قورمه سبزی
چلوخورشت بادمجان
چلو خورشت قیمه
ماکارونی
عدس پلو
باقلاپلو با گوشت
چلو مرغ با سوپ
چلو خورشت لوبیا سبز
چلو خورشت لوبیا سفید
چلو تن ماهی
خوراک تن ماهی
استانبولی
چلو کوکو سبزی+سوپ
کوفته

نظر خود را درباره کیفیت و کمیت جدول (کنار غذاهای )ذیل ارائه نمایید؟

آش رشته
سوپ
سبزی
سالاد
ماست
میوه
خیارشور
ترشی
خرما
لیمو ترش

نظر خود را درباره کمیت و کیفیت غذای صبحانه ارائه نمایید؟

از دو بار در هفنه بسته غذایی صبحانه، معمولا چندبار آن را رزرو میکنید؟  
از تنوع بسته های غذایی صبحانه، با توجه به قیمت بسته ها، رضایت دارید؟  
از کیفیت نان در نظر گرفته شده در برنامه غذایی صبحانه رضایت دارید ؟  
از انواع نان ممکن جهت توزیع در وعده صبحانه ازجمله لواش ، نان ماشینی حجیم ، نان بربری،با کدامیک موافق هستید؟  
کمیت بسته اول بسته اول صبحانه شامل:شیر، شیرکاکائو، خامه عسل، تخم مرغ، خرما، کره، نان  
کیفیت بسته اول بسته اول صبحانه شامل:شیر، شیرکاکائو، خامه عسل، تخم مرغ، خرما، کره، نان  
کمیت بسته دوم بسته اول صبحانه شامل:شیر، شیرموز، کره، عسل یا مربا، پنیر، نان  
کیفیت بسته دوم بسته اول صبحانه شامل:شیر، شیرموز، کره، عسل یا مربا، پنیر، نان  

عملکرد پرسنل توزیع کننده غذای صبحانه؟

وضع بهداشتی پرسنل رعایت میشود؟  
برخورد اخلاقی مناسب و محترمانه ای توسط پرسنل با دانشجویان، صورت می گیرد؟  
سرعت عملکرد پرسنل توزیع صبحانه  

تاثیر صبحانه

آیا ارئه صبحانه در یادگیری و کاهش احساس گرسنگی شما موثر است ؟    
آیا صبحانه ارائه شده در کاهش هزینه های شما موثر بوده است ؟    
آیا نسبت به تداوم ارائه صبحانه موافق هستید ؟    
مدت زمان یک ساعته تخصیص یافته برای توزیع صبحانه، همراه با غذای شام کافی و مناسب می باشد؟    
ساعت شروع 18:30 جهت توزیع صبحانه، مناسب است؟    

خوشحال میشویم در زمینه ارتقای تغذیه دانشگاه، انتقادات و پیشنهادات شما را بدانیم. لطفا در این قسمت، برای ما بنویسید.

بازگشت